Antitusif.com: Antitusif
Lütfen giriş yapınız...
Tus kampı kitap seçimi nasıl olmalı?
-
- VIP
Tus kampı kitap seçimi nasıl olmalı?
Tus kampı kitap seçimi nasıl olmalı kendi not tuttuğumuz fasiküllerimizlemi katılmalıyız sonuçta dolular yazmakla uğraşılmaz direk sadece dinlenir çok az not alınır ama yoksa dağıtılan kamp notlarınımı kullanmalıyız bilemedim mezunum ve kamp yapılan ile o kadar kitap taşınması gerekiyor sonuçta nasıl olmalı tecrübeli arkadaşlar ne önerir
-
- VIP
Yabancı linkler yüzünden giti başlığım 
- kırmızıdosya
- VIP
Hocam virüsler alt yaşam formları her yerde. Ne yazık ki evrimsel süreç bunların elimine olabilmesini sağlayacak kadar hızlı işlemiyor.
Hocam kendi not tuttuğunuz fasiküller ile gitmenizde yarar var.
-
- VIP
Üşenmeyip taşımalıyım kitapları o zaman haklısınız sağolun yardımcı olduğunuz içinkırmızıdosya yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 11:29 amHocam virüsler alt yaşam formları her yerde. Ne yazık ki evrimsel süreç bunların elimine olabilmesini sağlayacak kadar hızlı işlemiyor.
- Ezgisu
- VIP
Kamp kitabı kesinlikle. Kendi kitabınızdan akşam hızlı tekrar yapmanız çok güç olur. Kamp notları ile ders kitabı sıralamaları tabloları farklılık gösterebilir. Büyük sıkıntı çekersiniz. Kendi kitaplarınızı elbette götürün akşam bakmanız gerekebilir. Ama derste kolay olsun derken sizi daha da zorlar. Benim tavsiyem, dersane hocalarıma da zamanında sorarak uyguladıgım yöntemdir. Kolay gelsin
-
- VIP
Ben not tuttuğumda kopan biriyim bi dersi anlamam için sadece hocayı dinlemeliyim kitap çizme işaretleme işine girince dikkatim dağılıyor bu yüzden çizilmiş kitapta not tutmam yeni görsel hafızamda olmaz öğrenilmişi tekrar ederim gibi düşündüm ama ders akışı farklı olabilir dediğiniz gibi en iyisi kitapları götürüp duruma bakayım çok sağolun dönüşünüz içinEzgisu yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 12:27 pmKamp kitabı kesinlikle. Kendi kitabınızdan akşam hızlı tekrar yapmanız çok güç olur. Kamp notları ile ders kitabı sıralamaları tabloları farklılık gösterebilir. Büyük sıkıntı çekersiniz. Kendi kitaplarınızı elbette götürün akşam bakmanız gerekebilir. Ama derste kolay olsun derken sizi daha da zorlar. Benim tavsiyem, dersane hocalarıma da zamanında sorarak uyguladıgım yöntemdir. Kolay gelsin
- Ezgisu
- VIP
Rica ederim. Evet kişiden kişiye göre değişiyor. Ben de konu kitabını açmıştım derste ama sonra takibim zorlasınca kamp kitabına geçmiştim.. yanınızda bulunsun elbette. Kolay gelsinDrsüm yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 12:42 pmBen not tuttuğumda kopan biriyim bi dersi anlamam için sadece hocayı dinlemeliyim kitap çizme işaretleme işine girince dikkatim dağılıyor bu yüzden çizilmiş kitapta not tutmam yeni görsel hafızamda olmaz öğrenilmişi tekrar ederim gibi düşündüm ama ders akışı farklı olabilir dediğiniz gibi en iyisi kitapları götürüp duruma bakayım çok sağolun dönüşünüz içinEzgisu yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 12:27 pmKamp kitabı kesinlikle. Kendi kitabınızdan akşam hızlı tekrar yapmanız çok güç olur. Kamp notları ile ders kitabı sıralamaları tabloları farklılık gösterebilir. Büyük sıkıntı çekersiniz. Kendi kitaplarınızı elbette götürün akşam bakmanız gerekebilir. Ama derste kolay olsun derken sizi daha da zorlar. Benim tavsiyem, dersane hocalarıma da zamanında sorarak uyguladıgım yöntemdir. Kolay gelsin
-
- Kayıtlı Üye
-
- Kayıtlı Üye
Merhaba hocam. Kusura bakmayın birkaç soru soracaktım, özel mesajlar kutunuz kapalı sanırımEzgisu yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 1:26 pmRica ederim. Evet kişiden kişiye göre değişiyor. Ben de konu kitabını açmıştım derste ama sonra takibim zorlasınca kamp kitabına geçmiştim.. yanınızda bulunsun elbette. Kolay gelsinDrsüm yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 12:42 pmBen not tuttuğumda kopan biriyim bi dersi anlamam için sadece hocayı dinlemeliyim kitap çizme işaretleme işine girince dikkatim dağılıyor bu yüzden çizilmiş kitapta not tutmam yeni görsel hafızamda olmaz öğrenilmişi tekrar ederim gibi düşündüm ama ders akışı farklı olabilir dediğiniz gibi en iyisi kitapları götürüp duruma bakayım çok sağolun dönüşünüz içinEzgisu yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 12:27 pmKamp kitabı kesinlikle. Kendi kitabınızdan akşam hızlı tekrar yapmanız çok güç olur. Kamp notları ile ders kitabı sıralamaları tabloları farklılık gösterebilir. Büyük sıkıntı çekersiniz. Kendi kitaplarınızı elbette götürün akşam bakmanız gerekebilir. Ama derste kolay olsun derken sizi daha da zorlar. Benim tavsiyem, dersane hocalarıma da zamanında sorarak uyguladıgım yöntemdir. Kolay gelsin
- bunyamin86
- Kayıtlı Üye
özel mesaj kutusu benim de kapalıymış. neden acaba ?Mr.Sapiens yazdı: ↑Sal Kas 19, 2019 3:28 pmMerhaba hocam. Kusura bakmayın birkaç soru soracaktım, özel mesajlar kutunuz kapalı sanırımEzgisu yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 1:26 pmRica ederim. Evet kişiden kişiye göre değişiyor. Ben de konu kitabını açmıştım derste ama sonra takibim zorlasınca kamp kitabına geçmiştim.. yanınızda bulunsun elbette. Kolay gelsinDrsüm yazdı: ↑Cum Tem 26, 2019 12:42 pm
Ben not tuttuğumda kopan biriyim bi dersi anlamam için sadece hocayı dinlemeliyim kitap çizme işaretleme işine girince dikkatim dağılıyor bu yüzden çizilmiş kitapta not tutmam yeni görsel hafızamda olmaz öğrenilmişi tekrar ederim gibi düşündüm ama ders akışı farklı olabilir dediğiniz gibi en iyisi kitapları götürüp duruma bakayım çok sağolun dönüşünüz için![]()
VİP LOADİNG... % 99
-