Antitusif.com: Antitusif
Lütfen giriş yapınız...
Akustik Gitar Seçimi
- nova_29
- VIP
Akustik Gitar Seçimi
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 yıldır klasik gitar çalıyorum, akustik gitarların sesi hoşuma gittiği için bir tane almak istiyorum. Profesyonel değilim profesyonel olacağımı da sanmıyorum ama tabi gün geçtikçe kendimi geliştiriyorum. Akustik gitarlar konusunda hiçbir tecrübem ve bilgim olmadığı için doğal olarak tam ne istediğimi bilememek gibi bir durum oluştu. 1200 tl ye kadar bütçe ayırdım çok fazla harcamak istemiyorum. Ben araştırdığım bir kaç gitarı ankete koyacağım. Sizlerin tavsiyesini de beklerim. Teşekkürler.
- ladyinred
- VIP Plus
Hocam gitarla ilgilenmiyorum o konuda yardımcı olamayacağım ama sitede böyle bir başlık görmek çok hoşuma gitti
hepimizin tus karmaşasında boğulduğu bu yerde böyle dizi film kitap müzik başlıklarını görmek güzel bir şey
Kendi hobimi tıp 2.sınıfta bırakmış biri olarak da hobinizi ve çabanızı da takdir ediyorum.
-
- Kayıtlı Üye
gibson seçerdim ama seçeneklerde yok
mydukkan daki yorumlarda sesli dosyalar oluyordu yardımcı olur muhtemelen hala aktif mi site bilmiyorum.
- nova_29
- VIP
Hocam intörnken evde tek kalıyordum can sıkıntısından böyle hobi edindim. tus sürecini iyi mi kötü mü etkiledi bilemem ama güzel oldu tavsiye ederimladyinred yazdı: ↑Çrş Mar 20, 2019 2:12 pmHocam gitarla ilgilenmiyorum o konuda yardımcı olamayacağım ama sitede böyle bir başlık görmek çok hoşuma gittihepimizin tus karmaşasında boğulduğu bu yerde böyle dizi film kitap müzik başlıklarını görmek güzel bir şey
Kendi hobimi tıp 2.sınıfta bırakmış biri olarak da hobinizi ve çabanızı da takdir ediyorum.
- nova_29
- VIP
Site duruyor hocam ama sesli dosyalardan haberim yok. Ayrıca hangisini dinlesem sesi güzel geliyorgitmiyorum yazdı: ↑Çrş Mar 20, 2019 2:49 pmgibson seçerdim ama seçeneklerde yokmydukkan daki yorumlarda sesli dosyalar oluyordu yardımcı olur muhtemelen hala aktif mi site bilmiyorum.
-
- Kayıtlı Üye
akustik diyorsan ardından takamine demelisin
- mercq
- VIP Plus
Hocam imkanınız varsa kendiniz denemeden almayın.
Kalite olarak benzer olsalar da hepsinin tuşesi farklı, tınısı farklı. İnternetteki incelemeler bir yere kadar faydalı olsa da el ile kulağın yerini tutamaz bence.
Kalite olarak benzer olsalar da hepsinin tuşesi farklı, tınısı farklı. İnternetteki incelemeler bir yere kadar faydalı olsa da el ile kulağın yerini tutamaz bence.
Mega hesabım silindi, çalışmayan linklerim için mesaj atarsanız güncelleyebilirim.
- nova_29
- VIP
Bu arada gibson 10bin tl den başlıyor galiba 

- nova_29
- VIP
Hocam çok haklısınız da bulunduğum şehir itibariyle böyle bir imkan yok. Bunun için İstanbul'da olmak gerek. Muhtemelen de öyle yapacağım. Artık İstanbul'a gezmeye gittiğimde bakacağım
- volfram
- VIP
bir gibson olmasa da epiphone da iyidir.nova_29 yazdı: ↑Çrş Mar 20, 2019 3:26 pmSite duruyor hocam ama sesli dosyalardan haberim yok. Ayrıca hangisini dinlesem sesi güzel geliyorgitmiyorum yazdı: ↑Çrş Mar 20, 2019 2:49 pmgibson seçerdim ama seçeneklerde yokmydukkan daki yorumlarda sesli dosyalar oluyordu yardımcı olur muhtemelen hala aktif mi site bilmiyorum.
Gibson da iyi marka diye duydum ama uygun fiyata var mı bilmiyorum önerdiğiniz model var mı?
-