Antitusif.com: Antitusif
Lütfen giriş yapınız...
YENİ BAŞLADIM NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM
-
- Kayıtlı Üye
YENİ BAŞLADIM NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM
Arkadaşlar merhabalar 1.5 yıl sonra tusa gireceğim
Bi deneme çözeyim dedim temel 50 klinik 30 civarı netim çıktı 43 puana denk geliyor. Nasıl bir yol izlemeliyim
Ses kaydı dinlemek zaman kaybı mı verimli mi
Uts 2016 mehmet sar patoloji kalın bi kitabı var güzel mi
Önerilerinizi bekliyorum
Şimdiden sağolun
Bi deneme çözeyim dedim temel 50 klinik 30 civarı netim çıktı 43 puana denk geliyor. Nasıl bir yol izlemeliyim
Ses kaydı dinlemek zaman kaybı mı verimli mi
Uts 2016 mehmet sar patoloji kalın bi kitabı var güzel mi
Önerilerinizi bekliyorum
Şimdiden sağolun
-
- VIP
Okumak iyidir ben şahsen okuyarak ilerliyorum hızlı bir şekilde.konu+soru yaparsan kaliciliği yuksek olur.
-
- Kayıtlı Üye
ses kayidila kitab ve o konu bitince hizli soru çozun. bir daha okumak daha kolay ve kalici oluyor
- mdsbb
- Kayıtlı Üye
Bence kitaplar güncel şekilde dolu olmalı. yazılmış çizilmiş notu alınmış şekilde. Bunu (ses kaydı/canlı ders/ önceden doldurulmuş kaynaktan kopya) nasıl yapacağın sana kalmış. sonra kendine bir çalışma programı hazırlamalısın. kaç tekrar yapabileceğini, çıkmış (TTS), çıkacak (deneme, yandal) sorulara ne kadar zaman ayıracağını hesaplaman gerekir. Bence çok soru çözmek gerçekten öenmli. ben çözmedim ve hatamı sınavdan sonra gördüm
geçenlerde forumda "sarmal program" diye bir şey görüp içeriğine bakmıştım. bence bakmanda fayda var. yol göstereceğine eminim. bu işin birazı da kendinde. günde kaç saat çalışabildiğin önemli. şunu da en son belirteyim bir konuyu ilk kez okurken anlamasan da, hemen unutsan da, dalıp boş boş okusun da obsesiflik yapıp tekrar tekrar okuma, tekrar sayın arttıkça hepsi yerine oturuyor. Şimdiden kolay gelsin.
-
- Kayıtlı Üye
valla daha tusa yönelik çalışmaya başlamadan o puanları yapabiliyorsan 1,5 senede 70+ alırsın, deli gibi çalışıp 52-53 alan çok var. ama tıpçılarda garip bir huy var, komiteye gece gündüz çalışan adam 2 gün baktım kanka diyor
-
- Kayıtlı Üye
42 43 puan düşük geldi ama yolun başı tabi umarım dediğiniz gibi olur
-
- Kayıtlı Üye
Çok teşekkür ederim önerilerinizi dinleyeceğim. Obsesiflik yapı olarak da var bendemdsbb yazdı: ↑Pzt Eki 07, 2019 6:47 pmBence kitaplar güncel şekilde dolu olmalı. yazılmış çizilmiş notu alınmış şekilde. Bunu (ses kaydı/canlı ders/ önceden doldurulmuş kaynaktan kopya) nasıl yapacağın sana kalmış. sonra kendine bir çalışma programı hazırlamalısın. kaç tekrar yapabileceğini, çıkmış (TTS), çıkacak (deneme, yandal) sorulara ne kadar zaman ayıracağını hesaplaman gerekir. Bence çok soru çözmek gerçekten öenmli. ben çözmedim ve hatamı sınavdan sonra gördümgeçenlerde forumda "sarmal program" diye bir şey görüp içeriğine bakmıştım. bence bakmanda fayda var. yol göstereceğine eminim. bu işin birazı da kendinde. günde kaç saat çalışabildiğin önemli. şunu da en son belirteyim bir konuyu ilk kez okurken anlamasan da, hemen unutsan da, dalıp boş boş okusun da obsesiflik yapıp tekrar tekrar okuma, tekrar sayın arttıkça hepsi yerine oturuyor. Şimdiden kolay gelsin.
Hiçbir şey anlamıyormuşum gibi geliyor
Hayırlı akşamlar
- mnrdgn
- VIP
-