Evet hocam bence de oyle olmalıydı,cok iyi düşünülmüş.Bu ucuza alternatif link uretenin ya da aynı miktarda coine sunulsa bile kaynağı esas paylaşanın emeği oldugu için onun coin kazanması gerektiğini düşünüyorum,alternatif link üretenin belirlenen bir miktar yani sabit bir miktar coin kazanması sanki daha mantıklı olmaz mı?(yeni başlık acan 2 puandı mesela buna benzer bir sabit miktar belirlenemez mi?)Ama tabi o zaman alternatif linke tıklayınca nasıl esas paylasana coin gidicek onu bilemiyorum.Çünkü ben alternatif link üretirsem esas paylasanın emeğine saygısızlık yapmış gibi hissediyorum.Onun haricinde bence bu sistem kesinlikle siteyi canlandıracaktır, emekleriniz için teşekkurler.dr_karahan yazdı: ↑Pzt Tem 02, 2018 4:15 pmvipten genele kaynak aktaran arkadaşların maalesef coinlerini ellerinden almak zorunda kalacagız bu emek hırsızlığı olurdrzeyneps yazdı: ↑Pzr Tem 01, 2018 5:08 pmHocam benim de aklima takilan su konu var;vipde olan dosyalari coin kazanmak icin genel forumda paylasilmasinin onune nasil gecilebilir acaba?boyle olursa hem paylasanin emegine haksizlik olmus hem de vipin bi anlami kalmamis olmaz mi?hem de telif hakki sorunu dogmaz mi?

Antitusif.com: Antitusif
Lütfen giriş yapınız...
TUS-COIN DEVREDE!
-
- VIP
TUS-COIN DEVREDE!
- mercq
- VIP Plus
Hocam yazdığınla kendi kendini çürütmüşsün resmen...
the day you stop running is the day that you arrive...
- Mentor
- Global Moderatör
- drcanary
- VIP
TUScoin olayı hayırlı, uğurlu olsun şimdilik deneme sürümündeyiz anladığım kadarıyla. Bazı arkadaşlar hemen çıkışmışlar; ancak son dönemde paylaşımlar ciddi anlamda düşmüştü, ben de bireysel olarak asistanlığımın ilk ayında adaptasyon sürecinde pek paylaşım yapamadım. İnşallah yakın gelecekte TUScoinlerimizle mutlu, mesut paylaşımlara devam edeceğiz 
-
- Kayıtlı Üye
Açıkçası pek birşey anlamadım bu işten ama karışık olmuş. Yine de emeği geçenlerin emeğine sağlık
-
- Kayıtlı Üye
Bir kaç sayfa okudum anlamadım. 18 sayfayı okumaya üşendim yapamadım. Vip teki başlıkları da görecek miyiz? misafirler göremeyecek denmiş o nasıl olacak?
-
- VIP
oluşturduğumuz alternatif linkten de coin kazaniliyor muyuz? Evetse yöntemi nasıl acaba?:)
- Bulut Genç
- Onur Üyesi
- Bulut Genç
- Onur Üyesi
1) Alternatif linkten kazanılan TUS-COIN'in belirli bir yüzdesini başlık sahibine aktarmak gibi bir özellik sistemde yok. Olsaydı o özelliğin aktif edilmesi gündeme gelebilirdi. Eklentinin öyle bir güncellemesi olursa bu talepler dikkate alınacaktır.drzeyneps yazdı: ↑Pzt Tem 02, 2018 6:38 pmEvet hocam bence de oyle olmalıydı,cok iyi düşünülmüş.Bu ucuza alternatif link uretenin ya da aynı miktarda coine sunulsa bile kaynağı esas paylaşanın emeği oldugu için onun coin kazanması gerektiğini düşünüyorum,alternatif link üretenin belirlenen bir miktar yani sabit bir miktar coin kazanması sanki daha mantıklı olmaz mı?(yeni başlık acan 2 puandı mesela buna benzer bir sabit miktar belirlenemez mi?)Ama tabi o zaman alternatif linke tıklayınca nasıl esas paylasana coin gidicek onu bilemiyorum.Çünkü ben alternatif link üretirsem esas paylasanın emeğine saygısızlık yapmış gibi hissediyorum.Onun haricinde bence bu sistem kesinlikle siteyi canlandıracaktır, emekleriniz için teşekkurler.![]()
2) Oluşturduğunuz bir alternatif linke yapılan ödemelerden
rahatsız oluyorsanız;
a) dilediğiniz kadarını asıl paylaşımı yapan kullanıcıya bağışlayabilirsiniz. Bunun için [Donate] düğmesini kullanabilirsiniz.
b) Linki eklerken tüm gelirin sizin dışınızda bir kullanıcıya aktarılmasını isterseniz "Owner of the link" kutusuna o kullanıcının adını yazabilirsiniz.
-
- VIP
Güzel bir sistem olmuş herkese hayırlı olsun 
-