Antitusif.Com
04 Eylül 2010, 23:07:03 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Toplum Sağlığı Merkezi Hakkında Yardım  (Okunma Sayısı 336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abraxas
Onur Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür
-Edilmiş: 29
-Alınan: 13

« : 18 Ekim 2008, 23:59:05 »

Arkadaşalar toplum sağlığı merkezinde çalışan var mı, şartları nelerdir, ne gibi zorluklarla karşılaşıyorsunuz, avantajları var mıdır?
teşekkürler.

not: bi de komik olucak ama ne iş yapıyorsunuz Gülümseme
istediğim şehirlerde hep TSM açılmış tercih edip etmeyeceğime karar vermedim.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2008, 00:04:22 Gönderen: abraxas » Kayıtlı

nero123
nero123
Onur Üyesi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür
-Edilmiş: 6
-Alınan: 184

mrb

« Yanıtla #1 : 19 Ekim 2008, 02:20:42 »

İSTEDİĞİN ŞEHİRLER SANIRIM AİLE HEKİMLİĞİNE GEÇMİŞ İLLER...TSM'LERDE SORUMLU TABİP DEĞİLSEN AİLE HEKİMLERİNİN YAPMADIĞI DİĞER İŞLER(ADLİ HEKİMLİK-VEREM SAVAŞ-AİLE PLANLAMA MERKEZLERİNDEKİ İŞLER-ÇEVRE SAĞLIĞI V.S.) İLE AİLE HEKİMLERİ İZNE AYRILDIKLARINDA ONLARIN YERİNE GEÇİCİ GÖREVLENDİRME İLE ÇALIŞMA VE İLDE İSTENMEYEN BİR BÖLGEDE GÖREVLENDİRME İLE AİLE HEKİMİ OLARAK ÇALIŞMA...YANİ ANLAYACAĞIN TSMLERDE JOKER OLARAK KULLANILIRSIN...SANA TAVSİYEM AİLE HEKİMLİĞİNE GEÇMİŞ BİR İLE GİDECEKSEN O İLDEKİ 112 İSTASYONLARINI SEÇ...

hıh
museandman
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 0

« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2008, 21:06:49 »

merhaba, ben sağlık grup başkanlığı yapıyorum, tsm de kalan hekimlerin durumu arkadaşın anlattığı kadar dramatik deil. aile hekimi yıllık izine ayrıldığı zaman yerine bir hekim görevlendirilmesi talebinde bulunursa tsm2den bir hekim görevlendiriliyor fakat aile hekimi o süre içerisinde çalışmadığı için yerine geçici görevlendirmeyle gelen hekim onun aile hekimliği için ayrılan ücretini alıyor. bu yüzden de hekimler yıllık izin kullanmak istemiyorlar maaş kaybı olmaması için, aile hekimleri birbirlerini idare ediyor, birbirlerinin hastalarına bakıyorlar. tsm hekimleri ise bunun dışında okul taramaları, okul aşıları ve diğer sağlık hizmetleriyle ilgileniyorlar, bölgede kayıtlı olmayan hastalara bakıyorlar, ben 48bin nüfuslu bir ilçede çalışıyorum ve inanın çok boş vaktimiz oluyor...
dormicum
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür
-Edilmiş: 1
-Alınan: 0

...ben mi tıpa girdim tıpamı bana girdi....

« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2009, 13:07:23 »

arkadaşım çok boş vaktin olduğunu söylemişin.. bu güzel bence.. peki ne kadar maaş alıyorsun aceba.. bence buda önemli bizim için..teşekkürler verdiğin bilgiler için..
boradark
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Teşekkür
-Edilmiş: 1
-Alınan: 2

« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2010, 16:47:50 »

sağlık grup başkanı 1700, diğer hekimler 900-1000 civarı döner alır. ama grup başkanı değilsen görevlendirmelerde ilk akla gelecek kişisindir. bence en ideali küçük bir ilçenin(tercihen 5000 nüfuslu) grup başkanı olmak çünkü daha az denetleme ve tarama , daha çok boş vakit olur  Gülümseme
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.492 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu